Roland SolJet Pro IV XF-640
 
 
  
 
 
 
Roland XF- 640: Най новият модел от серията SOLJET PRO IV:
Най-новата широкоформатна печатаща машина Roland XF- 640  /1.60 м/ от високата професионална серия  SOLJET PRO IV.
Отличителните характеристики на модела са: впечатляваща бързина съчетана с качествен печат, надежност и  здравина, подходящи за голяма продуктивност.
Работата в режим CMYK X 2 предлага двойно по-голяма производителност  спрямо предходните модели SJ i XJ  и е безспорно най-бързият представител от семейството на Роланд до момента - скоростта на печат достига до 102 м2/ч!
Машината поддържа новата серия мастила на Роланд : Ecosol Max 2  - без съдържание на  никел. Новата серия се характеризира с висока механична устойчивост и тригодишна гаранция при външни условия, разширена гама от ярки цветове, повишена наситеност за по-богати цветове и нюанси, бързо съхнене за по-голяма продуктивност, както и възможност за печат върху внушителен брой материали с и без покритие. Възможността за работа и с мастила на водна основа го прави особено подходящ за сублимация!
Софтуерът за управление на машината - Roland Versa Works - е съвместим и с много други рипове, налични на пазара като: Caldera, Colorgate, Onyx, Efi, Wasatch и др.
Удобен калкулатор /функция на рипа/, прецизно изчилява консумацията на мастила за всяка конкретна задача, което е несравнимо предимство при планиране на настоящи и бъдещи проекти.
За качеството на печата допринася и иновационната технология Intelligent Pass Control™, създадена за избягване на бандинг чрез прецизно контролиране и разполагането на пасовете. Функцията „On support” позволява продължителна работа на машината, без необходимост от постоянно присъствие на персонал, благодарение на възможността да се проследяват дистанционно работните операции .
Roland XR-640 e идеален инстумент за изработване на банери, пана, графики за брандиране на превозни средства, витрини, ПОП дисплеи, разнообразни графики за търговски изложения, постери и много други проекти и дълготрайни приложения, предназначени за външни и вътрешни условия.
Новата машина е отлично допълнение на другият модел от серията - 8-цветната режещопечтаща машина Roland XR -640.
 
 
 
 

Последна редакция: 2015-03-26 14:09:32
 
 Всички права запазени © 2009 Графика МС Сайтът е изработен от ikratko.com Powered by Tangra Framework for PHP